torstai 3. toukokuuta 2012

Tukholman risteilyt – Laivamatkat Ruotsin Tukholmaan

Kuten kaikki varmaan tietänette niin laivamatkoja ruotsin Tukholmaan saa nykyään todella edullisesti ja etenkin kesäisin risteilyjen hinnat on pudotettu todella alas laivayhtiöiden sekä matkatoimistojen toimesta.

Tarjousristeilyjä Tukholmaan löytyy kesälle 2012 todella paljon ja myös eri laivayhtiöille. Vaikka Viking Linellä on perinteisesti ollut paremmat tarjoukset kuin Silja Linellä niin on Siljakin joutunut nykyään jo tarkistamaan hintojaan. Hyttejä Siljan laivoillekin voi siis saada todella edullisesti kun vaan jaksaa vertailla risteilyjen hintoja eri matkatoimistojen välillä.
´

Ruotsinlaivat


Ruotsinlaivoista Siljaa on pidetty laadukkaampana mutta toiset taas viihtyvät paremmin Viking Linen ilmapiirissä. Omien kokemuksieni mukaan ainakin Siljan Helsingistä lähtevät risteilyalukset ovat ehkäpä hieman kolkkoja sisältä. promenadi kävelykatu on melko ankea ja kolkko omasta mielestäni vaikka palvelut sitten olisivatkin ehkä parempia kuin Viking Linellä.

Viking Line ruotsinlaivat ovat puolestaan ehkä vähän nuhruisempia kuin Siljan laivat mutta toisaalta ne ovat monilta osin myös viihtyisämpiä kuin Siljan vastaavat. “Viikkarille” saa myös hyttejä huomattavasti edullisemmin kuin sinivalkoisille laivoille ja myös esim. suuremmat hytit kuten esim. B4L-hytit Gabriellalla ovat hyvin edullisia verrattuna Siljan luksusluokan hytteihin.

Risteilymatkustajat


Vaikka ruotsin risteilyt ja ruotsinlaivat tunnetaankin lähinnä kelluvina “sikaloina” niin on etenkin viikolla risteilyillä myös runsaasti lapsiperheitä ja vanhuksia. Jos siis haluat rauhallisemman risteilyn niin kannattaa suunnata esim. maanantai-keskiviikko lähdöille ja jos taas haluat bilettää armottomasti niin silloin viikonlopun lähdöt ovat todennäköisemmin sinua varten.

Kertokaahan omia kokemuksianne Ruotsin risteilyiltä..

1 kommentti:

  1. Hi
    I would like to send you a press release about a new interesting tourist thing in Helsinki.
    Which mail address should I use to get the attention of the person in charge of your content?

    Best regards,

    Marianne Kallio
    Marianne.kallio@hotmail.fi

    www.bulevardinviestinta.fi

    VastaaPoista